Preview Mode Links will not work in preview mode

i Hollywood

Aug 11, 2020

Skådespelerskan Malin Barr gästar MovieZines intervjupodd «i Hollywood» för att berätta om flytten till Los Angeles och vad som krävs för att slå igenom i USA.
 
I detta, det åttonde avsnittet av podden intervjuar Jakob Åsell den svenska skådespelerskan om det tuffa uppbrottet från dansen och om klyschan...


Jul 7, 2020

"Filmklippare, cyklist, trädfällare. Dessutom semiprofesionell medmänniska." Så presenterar Dino Jonsäter sig själv på Twitter. Han är DJ:n och ZTV-killen som blev Tomas Alfredssons bäste vän i klipprummet. Tillsammans ligger de bakom succéfilmerna “Låt den rätte komma in” och “Tinker,...


May 19, 2020

Manusförfattaren Anders Weidemann gästar MovieZines intervjupodd “i Hollywood” för att berätta om resan från Skurups skrivarlinje till Hollywoods manusrum, där han idag är den första svenska showrunnern för en amerikansk tv-serie.

Jakob Åsell hälsar på Anders i Los Angeles för ett långt samtal om...


Apr 24, 2020

Regissören David F. Sandberg gästar MovieZines intervjupodd “i Hollywood” för att berätta om hemmafilmerna som katapulterade honom till Hollywood där han idag regisserar filmer som “Shazam!” och “Annabelle 2”.  

I detta, det femte avsnittet av podden intervjuar Jakob Åsell regissören om den...


Jan 28, 2020

Sex, makt och identitet står i fokus i den Cannes-prisade regissören Ninja Thybergs filmer. Jakob Åsell hälsade på det svenska stjärnskottet i Los Angeles under inspelningen av långfilmsdebuten som följer en ung svensk tjej på väg in i porrbranschen.

I del 2 av intervjun fokuserar vi på långfilmen...